Yhteistyössä

Ajankohtaista

 

26.6.2018

Tulokset 2018 Kesäkuu päivitetty ( Lisätty Juankoski 15.6)

LepU: Ruutanaonginnan SM Laakunlampi lauantai 30.6.klo 10.00. Sarjat N/Myl,65,75 ja nuoret. Joukkuekisat. Arvotutut paikat. Siirtymät 15 minuuttia. Kokoontuminen koirapuiston parkkialueelle. Rantaongintakilpailut Muuraispurolla sunnuntaina 1,7 klo 17.00.
LepU: sunnuntaina 1.7 klo 12.00 Rulladuathlonin SM Takkula sekä Rullahiihdon/luistelun, pyöräilyn,sauvaluistelun, kickbiken ja kelauksen Suomen Perinneurheiluliiton SM kilpailut. Samalla matkakohtaiset SM rullailussa sprintti 300m ja pitkämatka. Tied 040 5287131.
LepU: Viikkokilpailut maanantaisin kentällä klo 18.00.

 Ruutanaonginnan SM Leppävirralla lauantaina

Leppävirran Urheilijat järjestävät Leppävirran kalakeitaalla Laakunlammilla ruutanaonginnan SM kilpailut. Laakunlampi sijaitsee aivan vitostien varressa, vähän ennen Leppävirralle kääntymistä. Lampi on melkoisen kalakas, mutta on tunnettu erittäin hyvästä ruutanakannasta. Leppävirran Urheijoiden puheenjohtajat Jorma Rajakannaksen ideasta, seura lähti järjestämään ruutanaongintakisoja. Ruutana ei ole helpommasta päästä ottamaan onkeen, mutta ne jotka näitä "kultakaloja" saavat, muistavat pitkään onnistumisensa. Ruutanaonginnan sarjat ovat N/Myl,65 , 75v ja nuoret alle 16v, joukkuekisat N/Myl ja sekajoukkue. Lohdutuksena palkitaan suurin kalamäärä ilman ruutanoitakin.

Ruutanaonginnan SM Laakunlampi Leppävirta lauantai 30.6. klo 10.00. Siirtymät 15 minuuttia. Kokoontuminen koirapuiston parkkialueelle, jossa ilmoittautuminen..

Sunnuntaina ongitaan vielä Muuraispurolla klo 17.00

Sunnuntaina rullakisatTakkulassa.

Leppävirran Urheilijoiden viikonlopun pakettiin kuuluu vielä monipuolinen rullailukisat Leppävirran Takkulassa. Rulladuathlonin SM kisa sisältää rullailumatkan joka 5,8km ja 3km juoksun. Välineet vaihdetaan lennosta. Matkan voi taittaa rullasuksilla luistimilla, kickbikenillä tai vaikkapa pyörllää. Lisäksi on henkilökohtaiset rullailukisat mainituilla välineillä, jossa matkana on miehet yleinen sarja, ikäluokat 17,19 ja 30-65v 5,8km, naiset ja N30-50v matkana on myös 5,8km loppujen sarjojen matkat vaihtelevat 3km ja 1,5km väliltä, Lisäksi on sprintti kilpailu kaikille 300m matkalla, sama matka on invalideillä kelauksessa.Lisäksi on uutena kisamuotona hölkkäkisa kaiklle, jotka eivät halua rullailla

Uutiset 2018 Kesäkuu päivitetty

24.6.2018

Tulokset 2018 Kesäkuu päivitetty

Onkiuutiset ja Onkitulokset 2018 Kesäkuu päivitetty

21.6.2018

Kilpailukalenteri / kilpailukutsut päivitetty  ( Ruutanalampi 30.6 )

23.4.2018

LepU:n viikkokilpailut alkavat 7 toukokuuta maanantaina ja jatkuvat syyskuun loppuun säännöllisesti joka maanantai. - meillä on ylivoimaisesti pisimpään kestäneet säännöliset viikkokilpailut, nyt alkaa sitten 31 kesäkausi ja itse olen ollut alusta lähtien mukana. Kertoi kisojen alkuun laittanut Jorma Rajakannas.

10.4.2018

Kilpailukalenteri 2018  nyt näkyvillä myös kirjana / kilpailukalenteri 2018 kirja

20.1.2018

Jorma Rajakannas jatkaa LepU:n johdossa

Leppävirran Urheilijoiden syyskokous pidettiin lauantaina Leppävirralla .Puheenjohtajaksi valittiin Jorma Rajakannas. Hänelle alkoi 26 kausi puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana toimii Heikki Impivaara, sihteerin tehtäviä hoitaa edelleen Terttu Kilpeläinen. Hallitukseen valittiin Raimo Kilpeläinen, , Marja- Liisa Hyötyläinen , Heidi Helander uusi. Ari Hulkkonen, Veli- Matti Turunen ja Juha Hedman uusi. Jorma Rajakannas on painon/voimanoston, yleisurheilun, hiihdon, perinneurheilun, saappaanheiton, renkaanheiton ja potkukelkkailun /kickbiken triathlonin ja luistelujaostojen puheenjohtajana. Vammaisurheilujaostoa Heikki Impivaara. Pirjo Saukkonen johtaa kyykkä ja veteraanijaostoa.
Leppävirran Urheolijoiden toiminta on entisellään, kaikkiaan kisatoimintaa on reilut 300. Suurimmat ovat yleisurheilussa Kyvyt Esiin ja TUL:n veteraanien mestaruuskilpailut. Saappaanheiton 10 MM kilpailu kolmipäiväisenä tapahtumana, on seuralta melkoinen ponnistus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään