Yhteistyössä

LepU

Elämyksien virtaa liikunnasta Leppävirralta

Leppävirran Urheilijat lähtevät kuluvaan vuoteen 2010 täynnä tarmoa, entiseen malliin. Juhlavuoden jälkeenkään ei jäädä lepäämään laakereille, vaan yhtä tapahtuma rikas vuosi edessä. Monet merkittävät tapahtumat tuovat Leppävirralle sata määrin ihmisiä viettämään unohtumattomia hetkiä liikunnan parissa. Lisänä on lähiseudun harrastajille joka viikko toistuvia kilpailutapahtumia.

Muutamia kilpailutapahtumia kannattaa nostaa esille. Kesäkuun 18-20 päivä järjestettävät liitosaappaanheiton MM- kilpailuihin odotellaan 400 osanottajaa. Tapahtuma on Leppävirran kansainvälisin, ulkomaalaisia odotellaan mukaa 80-100 kilpailijaa. Avoimet TUL:n veteraanimestaruuskilpailut yleisurheilussa ja kansalliset Itä-Suomen mestaruuskilpailut toukokuun lopulla keräävät 200 osanottajaa. Syyskuun alussa käytävät Kyvyt Esiin kilpailut vetävät 250 lasta Leppävirralle ja siihen päälle kun lisätään lasten vanhemmat ja huoltajat, niin kokonaiskävijämäärä on yli 400. Lisäksi on monen eri lajin SM- kilpailuita 10 kappaletta, jotka keräävät reilut 100 osanottajaa kisaa kohti.

Leppävirran Urheilijoiden jäsenistö kiertää ahkerasti muiden kisajärjestäjien kilpailuissa. Harvinaista ei ole sekään että, samana viikonloppuna nähdään LepU:n edustajia viidenkin erilajin SM kilpailuissa. Ja siksi ei olekaan ihme että seuran urheilijat keräävät yli 300 SM- mitalia vuosittain.

Tärkeintä on kuitenkin, Leppävirran Urheilijoissa kaikki pääsevät harrastamaan liikuntaa, omista lähtökohdistaan. Seurassa pääsevät harrastamaan myös eri vammaisryhmät ja invalidit, he ovat aina tervetulleita kisoihin mukaan ja heille järjestetään omat sarjat.

Leppävirran Urheilijat toimimat mottonsa mukaisesti. Liikunnalla uusi ote elämään. Meillä jokainen on Tähti.

Leppävirran Urheilijoiden puheenjohtaja
Jorma Rajakannas

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään