Yhteistyössä

Puheenjohtajan palsta

 

1.2.2016

LepU liikuttaa kotona ja evakossa.

Leppävirran Urheilijoiden liikuntavuosi 2016 on täynnä tapahtumia, joista pitäisi olla lähes jokaiselle jotakin. Vuosi tuo tullessaan hiukan mutkia perinteiseen verrattuna, sillä muutamia Leppävirran vakio tapahtumia olemme joutuneet viemään muille paikkakunnille. Mikä aiheuttaa tietenkin, melkoista matkustamista ja muotisanalla haasteita seuran toimitsijoille. Leppävirran urheilukenttä oli varattu ulkopaikkakuntalaisille, siitä johtuu nuo siirrot. Mutta jää kisoja vielä kotikonnuillekin ihan riittävästi, tavoitteena on järjestää noin 300 tapahtumaa. Osallistuja tavoite on 10000 kävijää, joka on aivan realistinen. Leppävirran Urheilijoiden tapahtumien ansiosta kassakoneet kilisevät Leppävirralla ja lähikunnissa toivottavasti entistä vilkkaammin. Ja mitä kävijät jättävät euroja jo matkan varrelle, eli hyötyjiä on paljon. Leppävirran myönteinen julkisuus on LepU:n ansiosta melkoinen.

Tietenkin seuran omat urheilijat pyörivät ympäri Suomea sadoissa eri kilpailuissa ja sieltä kotikunta saa lisä mainosta. Leppävirran Urheilijoissa kaikki pääsevät harrastamaan omasta lähtökohdista liikuntaa, eikä tarvitse edes tähdätä huipputuloksiin. Uusien lajien myötä entistä enemmän on harrastajille mahdollisuuksia tulla mukaan, esimerkkinä vaikka keilaaminen.

Liikutaan tänäkin vuotena logomme mukaisesti. Meillä jokainen on Tähti tai liikunnalla uusi ote elämään.

Leppävirran Urheilijat on edellä kävijä Suomessa liikuntaihmisten edunvalvojana, edunvalvonta ei vaadi suuria rahoja, vaan suurta sydäntä liikuntaihmisten ja vielä liikkumattomienkin parhaaksi.

Lopuksi kiitos kaikille tapahtumakalenterissa ilmoittaneille, palveluja tarvittaessa, me seuran ihmiset käännymme teidän puoleenne ja niin uskon tekevän meidän tapahtumissa kävijöidemmekin.

Leppävirran Urheilijoiden puheenjohtaja Jorma Rajakannas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään