Yhteistyössä

Puheenjohtajan palsta

 

18.1.2018

LepU liikunnan ykkönen.

Leppävirran Urheilijat lähtevät 89 toiminta vuoteensa täynnä tarmoa. Vuoden 2018 teemana on perheliikunta ja matalankynnyksen liikunta. Perheliikunta lähti jo hyvin liikkeelle edellisenä vuotena ja tämän vuoden puolella tarkoitus on entisestään panosaa lapsi ja perheliikuntaan. Tietenkin seuran toiminnassa ovat hyvin mukana myös aikuis- ja eri vammaisryhmien liikunta. Seuran toimintaa on piristänyt huomattavasti LIIKU LEIKKIEN projekti, Mansikka ry rahoittamaa projektia on vielä tälle vuodelle, pari kuukautta jäljellä.

Kilpailuiden järjestäminen on vilkasta, noin 300 tapahtumaa tulee tänä olemaan. Suurimmat ja valtakunnallisesti merkittävimmät ovat. TUL:n Järvi- Suomen yleisten ja 17 sarjojen mestaruuskilpailut toukokuun lopulla, tuovat Leppävirralle noin 150 vierailijaa kahtena päivänä. Toinen takuu varma kisa on lasten Kyvyt Esiin kilpailut syyskuun toinen viikonloppu Kuitenkin merkittävin, ainakin osallistujamäärän suhteen on liitosaappaanheiton MM kilpailut, kolmi päiväiseen tapahtumaan odotellaan noin 300 osallistujaa, kymmenettä kertaa käytävään juhlakisaan odotellaan kansainvälistä osanottoa. Puusuksihiihdon SM, on hienointa liikuntakulttuuria jota Leppävirran Urheilijat edustavat, maaliskuun 24 päivä hiihtäjät kokontuvat Leppävirralle.

Tapahtumiin arvellaan osallistuvan noin 11000 kävijää?

Leppävirran Urheilijat liikkuvat vuoden mittaan sadoissa erilaissa lajikilpailuissa ympäri Suomea, sieltäkin kautta Leppävirta saa näkyvyyttä

Leppävirran Urheilijoiden toimintaan mukaan tuleminen ei vaati perheiltä suuria summia, vaan toimintaan pääsee ilmaiseksi, joka lienee nykyaikana harvinaista?

LepU on edellä kävijä Suomessa liikuntaihmisten edunvalvojana, edunvalvonta ei vaadi suuria rahoja,vaan suurta sydäntä liikuntaihmisten ja vielä liikkumattomienkin parhaaksi.

Lopuksi kiitos käsiohjelmassa ilmoittajille, palveluja tarvittaessa, me seuran ihmiset käännymme teidän puoleenne ja uskon tapahtumissa käijöiden tekevän samalla tavalla.

Meillä jokainen on Tähti ja Liikunnalla uusi ote Elämään

Leppävirran Urheilijoiden puheenjohtaja Jorma Rajakannas.

1.2.2016

LepU liikuttaa kotona ja evakossa.

Leppävirran Urheilijoiden liikuntavuosi 2016 on täynnä tapahtumia, joista pitäisi olla lähes jokaiselle jotakin. Vuosi tuo tullessaan hiukan mutkia perinteiseen verrattuna, sillä muutamia Leppävirran vakio tapahtumia olemme joutuneet viemään muille paikkakunnille. Mikä aiheuttaa tietenkin, melkoista matkustamista ja muotisanalla haasteita seuran toimitsijoille. Leppävirran urheilukenttä oli varattu ulkopaikkakuntalaisille, siitä johtuu nuo siirrot. Mutta jää kisoja vielä kotikonnuillekin ihan riittävästi, tavoitteena on järjestää noin 300 tapahtumaa. Osallistuja tavoite on 10000 kävijää, joka on aivan realistinen. Leppävirran Urheilijoiden tapahtumien ansiosta kassakoneet kilisevät Leppävirralla ja lähikunnissa toivottavasti entistä vilkkaammin. Ja mitä kävijät jättävät euroja jo matkan varrelle, eli hyötyjiä on paljon. Leppävirran myönteinen julkisuus on LepU:n ansiosta melkoinen.

Tietenkin seuran omat urheilijat pyörivät ympäri Suomea sadoissa eri kilpailuissa ja sieltä kotikunta saa lisä mainosta. Leppävirran Urheilijoissa kaikki pääsevät harrastamaan omasta lähtökohdista liikuntaa, eikä tarvitse edes tähdätä huipputuloksiin. Uusien lajien myötä entistä enemmän on harrastajille mahdollisuuksia tulla mukaan, esimerkkinä vaikka keilaaminen.

Liikutaan tänäkin vuotena logomme mukaisesti. Meillä jokainen on Tähti tai liikunnalla uusi ote elämään.

Leppävirran Urheilijat on edellä kävijä Suomessa liikuntaihmisten edunvalvojana, edunvalvonta ei vaadi suuria rahoja, vaan suurta sydäntä liikuntaihmisten ja vielä liikkumattomienkin parhaaksi.

Lopuksi kiitos kaikille tapahtumakalenterissa ilmoittaneille, palveluja tarvittaessa, me seuran ihmiset käännymme teidän puoleenne ja niin uskon tekevän meidän tapahtumissa kävijöidemmekin.

Leppävirran Urheilijoiden puheenjohtaja Jorma Rajakannas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple | Kirjaudu sisään